KindertandenBreda.nl

Het is fijn dat u meer wilt weten over onze praktijk en de mensen die er werken. Tandarts J. H. de Keijser studeerde tandheelkunde in Nijmegen aan de Radbouduniversiteit van 1984 tot 1990. Na haar afstuderen heeft zij eerst drie jaar in verschillende algemene tandartspraktijken gewerkt. In die tijd merkte zij dat haar hart duidelijk openging voor de behandeling van kinderen. Deze bijzondere groep mensen heeft tot op de dag van vandaag haar volle belangstelling.

Juliëtte de Keijser is gespecialiseerd in de mondzorg van kinderen en in het bijzonder extreem angstige kinderen , kinderen met gedragsproblemen, kinderen met een verstandelijke en/of motorische beperking, medisch gecompromitteerde kinderen en kinderen met specifieke gebitsafwijkingen.

In 1993 is tandarts de Keijser samen gaan werken met tandartsen K. Visser en F. Godron in Tandartsenpraktijk “Spanjaardsgat”. Deze praktijk is voortgekomen uit de jeugdtandzorg van de Gemeente Breda. In 1984 stopte de GGD met de jeugdtandzorg en is onze praktijk verdergegaan met de zorg voor kindertanden in Breda en omgeving. Sinds 1989 zijn wij gevestigd op het huidige adres Barnsteenstraat 25 in Breda.

Omdat het veel gezelliger is om samen te werken is er in de loop van de jaren een hecht en leuk tandheelkundig team ontstaan rondom de tandartsen. Sinds mei 2014 beschikken wij over twee tandartsassistentes, twee balie-assistentes, een mondhygiëniste en een kindertherapeute Ceasar die de vertrouwde basis vormen waarop de tandartsen kunnen vertrouwen. Ook biedt ons gebouw onderdak aan twee klinisch psychologen, een pedicure en een oculiste uit Den-Haag.

De assistente kan uw kind extra steun geven, bijvoorbeeld wanneer de tandarts aan het werk is om een kies voorzichtig te verdoven. Juist dan is het van belang dat uw kind een beetje extra steun krijgt van iemand die zich volledig kan concentreren op uw kind en tegelijkertijd precies weet hoe de behandeling zal verlopen, en hoe lang deze nog duurt. De assistente is naast ondersteuning voor de tandarts een belangrijke schakel voor het ‘vertalen’ van de behandeling naar uw kind.

Uw kind kan naar ons worden doorverwezen voor specialistische zorg door uw eigen tandarts, huisarts of het consultatiebureau. Wij nemen dan voor bepaalde tijd de volledige controle en behandeling van uw kindover van uw eigen huistandarts. Verwijzing kan plaats vinden wanneer er sprake is van een behandelprobleem. Dit kan zijn wanneer uw kind angstig is, erg opziet tegen de behandeling, veel gaatjes heeft of gewoon nog erg jong is. In deze gevallen kan een kindertandarts uitkomst bieden.  U mag natuurlijk ook altijd zelf besluiten dat uw kind beter op zijn of haar plek is bij de kindertandarts en een afspraak met onze praktijk maken.

Ons team

Maak kennis met onze medewerkers

Openingstijden

Bekijk onze openingstijden

Klachtenregeling

Wat te doen met een klacht?