Praktijk bereikbaar per auto

Komt u via de Backer en Ruebweg (de Noordelijke Rondweg), neem de afslag bij de benzinepomp rechts, Nieuwe Kadijk en Kapittelweg naar de Hooghout. De praktijk bevindt zich aan uw linkerkant, vierde zijstraat links. Het is het grote witte gebouw met plat dak. Op de voorgevel staat: TANDARTS

Aan het begin van de straat staat een inrijdverbod, maar de eerste 50 meter mag u doorrijden.

Komt u vanaf de A27 (de Zuidelijke Rondweg), neem dan afslag Bavel. Aan het einde van de afrit, sla linksaf, de Loevesteinstraat. Deze gaat over in de Claudius Prinsenlaan. Sla rechtsaf bij de 3edwarsstraat, bij FIAT-garage Otten, naar de Beverweg. Daarna neemt u de eerste straat rechts, de Hooghout. De praktijk bevindt zich aan uw linkerkant, vierde zijstraat links. Het is het grote witte gebouw met plat dak. Op de voorgevel staat :TANDARTS

Aan het begin van de straat staat een inrijdverbod, maar de eerste 50 meter mag u doorrijden.

Parkeergelegenheid is voor de deur.

 Praktijk bereikbaar per openbaar vervoer

U kunt gebruikmaken van busnummer:

5 Heusdenhout via Lage Kant. Stap uit bij halte Mgr. Leytenstraat. U herkent de praktijk aan het witte gebouw met plat dak aan de kant waar u uitstapt. De ingang bevindt zich aan de andere kant, u moet even om het gebouw heen lopen.

325 Breepark via Amphia Molengracht. Stap uit bij halte Lovensdijkstraat. U loopt in 10 minuten via de Claudius Prinsenlaan, de Beverweg en de Hooghout naar de praktijk. U herkent de praktijk aan het witte gebouw met plat dak aan de kant waar u uitstapt. De ingang bevindt zich aan de andere kant, u moet even om het gebouw heen lopen.

7 Heusdenhout via Terheydenseweg.Stap uit bij halte Mgr. De Vethstraat. In 6 minuten loopt u via de Mgr. Leytenstraat en de Hooghout naar de praktijk. U herkent de praktijk aan het witte gebouw met plat dak aan de kant waar u uitstapt. De ingang bevindt zich aan de andere kant, u moet even om het gebouw heen lopen.